100% zekerheid over uw order met alle denkbare certificeringen
Uw afnemer maximale zekerheid bieden dat uw producten voedselveilig zijn verpakt? Greenpack beantwoordt aan de meest gangbare certificeringen in de AGF-sector.
BRC Global Standard - Food Level A+
Deze norm is opgesteld door het British Retail Consortium (BRC). Doelstelling van het systeem is om de retailer garanties te kunnen geven wat betreft voedselveiligheid en de wettelijke eisen rond voedselhygiëne. Deze eisen worden getoetst door middel van onaangekondigde audits.
International Food Standard (IFS), Higher Level
De International Food Standard (IFS) is een protocol op het gebied van voedselveiligheid, geïnitieerd door de HDE, de Duitse brancheorganisatie van distributeurs van voedingsmiddelen.
Qualität & Sicherheit (QS)
Qualität & Sicherheit (SQ) is een certificeringssysteem uit Duitsland, speciaal ontwikkeld voor de groenten- en fruitsector. Het accent ligt op voedselveiligheid, transparantie en traceerbaarheid. Veel Duitse retailers hanteren het certificaat.
Skal (nummer 018528)
Skal is een Nederlandse organisatie die erop toeziet dat de productievoorschriften voor de biologische teelt worden nageleefd.
RIK
Het Reglement Interne Kwaliteitscontrole (RIK) is een initiatief van het KCB (Kwaliteitscontrolebureau) en de PD (Plantenziektenkundige Dienst). Doel van het reglement is om de regelgeving rond de kwaliteitscontrole van groenten en fruit optimaal te kunnen naleven. Bedrijven die aan het reglement voldoen, mogen zelf producten keuren.
GlobalG.A.P Chain of Custody (GlobalG.A.P. CoC)
Erkende inspectielocatie
Greenpack is erkend als inspectielocatie op fytosanitair gebied. Dit is van belang bij de import van producten vanuit landen die geen deel uitmaken van de Europese Unie.